Perulaisessa televisio-ohjelmassa esiintynyt ”Kurt Cobain” sai salaliittoteoreetikot sekoamaan – Nirvanan virallinen sivusto yhtyi foliohattuiluun

Netti mesta paikka!

14.09.2016

Maailmaan mahtuu mitä hienoimpia salaliittoteorioita. Elvis elää, kuussa ei käyty oikeasti ja mitä näitä nyt onkaan.

Vuonna 2012 perulaisessa lauluohjelmassa onneaan koitti miekkonen nimeltä Ramiro Saavedra, joka esiintyi Kurt Cobainina. Video lävähti vähän aikaa takaperin viraaliksi, sillä eräät ihmiset ilmeisesti aivan tosissaan epäilivät videon olevan todiste siitä, että Kurt Cobain on yhä hengissä ja asustelee Perussa. Tietenkin.

Ottaen nyt huomioon, että Saavedra ei välttämättä nyt ihan yksi yhteen Kurtilta kuulosta, ei näytä lainkaan Kurtilta ja soittaa kitaraa toisin päin kuin Kurt soitti, niin salaliittoteoria vaatii jo jonkin verran mielikuvitusta.

Nirvanan virallinen Facebook-sivusto otti ilon irti tapauksesta.

”Se on totta. Kurt elää. Hän on ollut poissa julkisuudesta, sillä hän opeteli soittamaan kitaraa oikealla kädellä. Vasenkätisille tehtyjen kitaroiden löytäminen on vaikeaa. Olemme onnellisia siitä, että hän on jälleen luonamme ja annamme hänelle anteeksi kaikki ne sydänsurut, joita hän aiheutti aikoinaan.”

Viime kuussa internetissä huhuiltiin, miten Tupac Shakur olisi hengissä. Toisaalta mikään väite ei taida olla liian naurettava, etteikö siihen joku uskoisi.

Aiomme silti pitää älypuhelimemme kameraa jatkuvasti valmistilassa ihan varmuuden vuoksi: ei sitä koskaan tiedä, kuka kadulla vastaan kävelee.

Lisää luettavaa