Pesso jatkaa numeropeliä – Rumban soittolistalla uusia lisäyksiä

Tilaa Rumban soittolista nyt Spotifyssa!

07.04.2021

Ajankohtaista on Rumban viikottain päivittyvä Spotify-soittolista, jossa on pääpaino tuoreessa hyvässä musiikissa. Lisäksi Ajankohtaista-listalle kootaan mukaan tällä hetkellä puheenaiheena olevia artisteja. Listaa seuraamalla tiedät missä mennään.

Lista löytyy jutun lopusta tai Spotifysta hakemalla: Ajankohtaista – Rumba. Alla muutama nosto listan sisällöstä.

Pesso, JeremieMill1on
Pesso teki mittavan diilin, Rumbassakin raportoitiin. Tiedotteen mukaan Pesson levydiili olisi peräti 33:n albumin mittainen, eikä tiedotetta julkaistu edes aprillipäivänä. Kenties tåmä tarina selviää vielä jonain päivänä täysin, mutta esimakua tulevasta saadaan jo nyt. M1llion on Pesson ensimmäinen sinkku sitten viime vuotisen Miks et sä oo niinku kaikki muut? -albumin, josta lisää täällä.

Kappale on usein tunnelmoivalle Pessolle varsin suoraviivaisen pop, mutta se on tarkoituskin, onhan artisti kertonut inspiroituneensa poikabändeistä. Pessolle tuttuja kielikuvia, tunnelmointeja ja lyyrisiä koukkuja kuullaan totutun kivasti.

PimuMe ei voida nyt rakastuu
Pimun uudella biisillä kuuluu tunnelataus.

”Tätä biisiä tehdessä avasin mun päiväkirjan ja otin sanoja ja lauseita suoraan sieltä. Olin kirjoittanut hyviä hetkiä kauniisti kuvaillen ylös ja tuntui raastavalta liimata ne lauluun, jossa totean, että rakkauden mahdollisuutta ei ole. Tarvitsin tän biisin, jotta pääsin eteenpäin. ”Me ei voida nyt rakastuu” avaa mun tulevan debyyttialbumin kolmannen osion, jossa uidaan sydänsuruissa, hukutaan himon vietäväksi, itketään epäselvyyksiä ja puhdistaudutaan”, artisti kuvailee kappaletta.

Rumbassa palataan biisin pariin myöhempänä ajankohtana, mutta sitä ennen biisi kannattaa kuunnella ja sen jälkeen tsekkaa Pimun haastis täältä.

Bobby OrozaLoving Body
Kukaan ei ole vöittänyt ettei Suomessa tehtäisi tunnelmoivaa soul-musiikkia, mutta jos väittäisi, niin Bobby Oroza todistaisi väitteen nopeasti väärin. Loving Body on pinnan alla kuplivan, mutta isoille estradeille kelpaavan muusikon tuorein taidonnäyte.

Lisäksi listalta löytyy muun muassa uutta Meloa.

Lisää luettavaa