Petri Wallin 50-vuotispäivää juhlitaan Tavastialla helmikuussa – lavalla nähdään Von Hertzen Brothersin kanssa paluun tekevä Kingston Wall

Kingston Wall nähdään pian lavalla edesmenneen solistin muistoksi järjestettävän konsertin merkeissä.

29.10.2018

Aamulla uutisoimme Kingston Wallin ja Von Hertzen Brothersin yhteistyöhön liittyvien huhujen toteutumisesta ja nyt on varmaa, että Kingston Wallin paluu on todellakin tapahtumassa.

Edesmenneen Kingston Wallin solistin, Petri Wallin 50-vuotispäivää juhlistetaan nimittäin ensi vuoden alussa, Wallin syntymäpäivänä 25. helmikuuta Helsingin Tavastialla, jolloin lavalle nousevat Kingston Wall -yhtyeen toinen perustajajäsen ja basisti Jukka Jylli sekä rumpali Sami Kuoppamäki yhdessä Von Hertzen Brothers -yhtyeestä tunnettujen Mikko, Kie ja Jonne Von Hertzenin kanssa.

Psykediaa ja elektronista soundia progressiiviseen rockiin sekoittanut Kingston Wall jätti jälkensä suomalaiseen musiikkihistoriaan klassikoksi nousseilla albumeillaan “I (1992), II (1993) ja Tri-Logy (1994) sekä intensiivisten live-esiintymistensä myötä. Myös Petri Wallin luova ja persoonallinen kitaransoitto on vaikuttanut paitsi Suomen musiikkikenttään myös Von Hertzen Brothersin musiikkiin ja kaikilla Von Hertzenin veljeksillä kerrotaankin olevan oma, läheinen suhde Kingston Wallin musiikkiin ja siihen liittyviin ilmiöihin.

Rumpali Sami Kuoppamäki kertoo, että viisikon yhteistyö mahdollistaa uudenlaisten versioiden toteuttamisen yhtyeen musiikista, joka elää edelleen omaa elämäänsä sen kuulijoiden parissa.

Liput konserttiin tulevat myyntiin ylihuomenna keskiviikkona 31.10. kello 9.00 Tiketissä.

Lisää luettavaa