Pienfestivaali Oulussa julkisti ensimmäiset esiintyjät – nämä huippuartistit mukaan

Varjot julkaisi ensimmäiset esiintyjänsä.

13.12.2023

Oulun Kuusisaaressa 14.–15. kesäkuuta järjestettävä Varjo on julkistanut ensi vuoden ensimmäiset esiintyjänsä.

Kesäkuussa festivaalin lavoilla nähdään kovassa nosteessa oleva Emma & Matilda, eräs tämän hetken kiinnostavimpia artistitulokkaita eli Bee, genrerajoja rikkova Lauri Haav, juuri uuden singlen julkaissut Pehmoaino, useita palkintoja kahminut Paperi T sekä elektroninen pop-yhtye Ruusut.

Artistijulkistusten myötä myös festivaalien kahden päivän Early Birds -liput ovat tulleet myyntiin. Myynnissä on Yhdessä Varjoon -lippuja, jotka oikeuttavat kahden henkilön sisäänpääsyn sekä yhden henkilön lippuja. Early Birds -liput ovat myynnissä 29.2.2024 asti, jonka jälkeen normaalihintaiset kahden päivän ja yhden päivän liput tulevat myyntiin. Loput artistit julkistetaan keväällä 2024.

”Varjo halutaan pitää edelleen keskisuurena festivaalina, jossa palveluiden laatu, paikallisuus ja ekologisuus ovat keskiössä. Varjo on festivaali, jossa voi laittaa piknikin pystyyn vehreälle nurtsille ja nauttia pullollisesta hyvää viiniä ystävien kanssa keskikesästä ja hyvästä musiikista nauttien”, tapahtuma määrittelee itsensä.

Festivaalin Facebook-sivut löydät täältä.

 

Lisää luettavaa