Pirtelöt valmiiksi – Kelis ja DJ Shadow Ruisrockin viimeisimmät kiinnitykset

Ruisrockin urbaani kattaus se vain vahvistuu. Festeille on jo kiinnitetty nimiä kuten Macklemore & Ryan Lewis, Vic Mensa ja Vince Staples. Vastaavaan osastoon saadaan täytettä kun 00-luvun kovimpiin rnb-nimiin lukeutunut Kelis tulee sekoittamaan pirtelöitä. Keliksen keikka nähdään perjantaina.

Tähän väliin todettakoon, että myös Ruisrockin ohjelma on nyt varmistunut. Sen ja muut tuoreet kiinnitykset löydät täältä.

Eikä siinä vielä kaikki. Todellisena jymypaukkuna voidaan pitää sitä, että itse DJ Shadow on saapumassa Ruisrockiin. Tämä legendaarinen ja monien mielestä yhden maailman parhaimmista levyistäkin (Endtroducing…..) julkaissut tuottaja on eittämättä hyvin hyvin mielenkiintoinen kiinnitys. Sen lisäksi, että DJ Shadowilla riittää soitettavaa jo muutoinkin, mies on myös julkaisemassa uuden levyn nimeltä The Mountain Will Fall. Levy julkaistaan 24. kesäkuuta, joten eittämättä Ruissin sunnuntaipäivänä kuullaan tukeva kattaus niin tuoretta kuin vanhempaa materiaalia.

Jos jollain on epäilyksiä nykypäivän tasosta, saattaa alta löytyvä videoleike ne poistaa. DJ Shadow kävi yhdessä Run The Jewelsin kanssa The Tonight Showssa esittämässä uusimman singlensä Nobody Speak.