PME-talliin loikanneelta suomalaisräppäriltä perjantaina kappale, joka saanut nimensä legendaariselta futarilta

Robben ilmestyy perjantaina.

12.10.2021

Tamperelainen räppäri Costi eli Tuomas Kostiainen on tätä nykyä PME-levy-yhtiön tallissa, kertoo tiedote.

Costi aloitti musiikin tekemisen vuonna 2016.

”Mä pystyn kirjoittamaan ihan mitä vaan, inspiraatio ja ideat eivät tule loppumaan. Mä tarvitsen vain aikaa, vuoden kahden päästä mun diskografia tulee olemaan todella monipuolinen. Seuraavat julkaisut mennään varmaan vielä pitkälti asenne edellä, ja tehdään upeita videoita. Nyt se kaikki vasta alkaa”, Costi kertoi Rumban haastattelussa toukokuussa täällä.

Ensimmäisenä lohkaisuna tulevalta Safari-ep:ltä PME Records julkaisee singlen Robben. Nimensä se on saanut hollantilaisen jalkapalloilijan Arjen Robbenin nimestä. Costin musiikista löytää muutenkin jalkapalloviittauksia, ja esimerkin Movie-kappaleen videolla räppäri nähdään Ratinan stadionilla. Tuon videon näet tämän artikkelin alta.

Urheilu on muutenkin Costin sydäntä lähellä.

”Mulla ei musiikissa esikuvia oikeen ole, mun esikuvat löytyvät ennemminkin urheilun parista. Mulle esikuva tarkoittaa ihmistä, jonka mentaliteetti ja voittamisenhalu on out of this world. Michael JordanKobeZlatan ynnä muut sellaiset. Musiikkiin syventyminen on mulle periaatteessa niin tuore juttu, ettei sellaista esikuvaa, jota jumaloisin, oikeen löydy”, Costi kertoi Rumballe.

Robben-single saa seurakseen vaikuttavat visuaalit. Videon on ohjannut artisti itse yhdessä Johannes Piiparin kanssa. Se julkaistaan Costin Youtube-kanavalla perjantaina klo 00.00.

Lisää luettavaa