Poikkeuksellisesti julkaisemme ison levy-yhtiön tiedotteen sellaisenaan, sillä se ei kerro yhtään mitään mistään ja nyt kuvassa on hevonen

Uutta musiikkia julkaistu.

Kuvan ruunikko ei liity tapaukseen

Yksi totuus julkaisi tänään kappaleen Desperado. Julkaisemme levy-yhtiön tiedotteen poikkeuksellisesti sellaisenaan.

Tiedotteen näet alta. Kappale löytyy suoratoistopalveluista.

Tänään perjantaina 10.4. julkaistaan hittiduo Yhden totuuden uusi single Desperado, mutta valitettavasti yhtyeen DJ Rasmus aka DJ Takapotku on koronan takia jumissa Jamaikalla ja räppäri Mäkki koronakaranteenissa kotonaan. Siksipä sinä, hyvä median edustaja, et valitettavasti saa lukea tästä tiedotteesta artistien kommentteja uuden kappaleen synnystä ja tulevasta Yhden totuuden debyyttilevystä, vaan joudut tyytymään asiaan liittymättömään epämääräiseen horinaan yhtyeen tiedottajalta, jonka tarkoituksena on vain täyttää keskimääräisen singletiedotteen merkkimäärä.

Tiesitkö muuten, että Wikipedian mukaan Desperado on espanjaa ja se tarkoittaa piittaamatonta, väkivaltaista rikollista etenkin villissä lännessä? Billy The Kid tai Butch Cassidy taisivat olla siis desperadoja sanan parhaassa merkityksessä. Muita villin lännen lainsuojattomia ei tule nyt mieleen. Paitsi Jesse James tietysti. Olenkin nähnyt hänestä jonkun elokuvan, mutta en kyllä muista siitä mitään. Varmaan siinä ammuskeltiin paljon. Elokuvista tulikin mieleeni, että Desperado on Wikipedian mukaan myös ”Vuonna 1995 ensi-iltansa saanut toimintaelokuva, jonka ohjasi Robert Rodriguez ja pääosissa ovat Antonio Banderas ja Salma Hayek. Elokuva on jatko-osa vuonna 1992 ilmestyneeseen El Mariachiin, jonka budjetti oli kuitenkin huomattavasti pienempi.”

Desperado-elokuvan julkaisuvuosi 1995 oli muutenkin mahtavaa aikaa, sillä Suomi voitti silloin ensimmäistä kertaa jääkiekon maailmanmestaruuden. Voisinkin päättää tämän tiedotteen legendaariseen videoon, jossa näyttelijä Eppu Salminen on torilla juhlimassa mestaruutta. Siitä tulee aina hyvä mieli. Kas tässä: