Poliisi syyttää virkakumppaniaan Whitney Houstonin alastoman ruumiin tuijottelusta

Poliisi syyttää työkumppaniaan Whitney Houstonin ruumiin tuijottelusta.

Kuva: Wikimedia Commons

Brian Weir -niminen poliisi syyttää virkakumppaniaan Terry Nutallia siitä, ettei tämä kunnioittanut Whitney Houstonin ruumista sen jälkeen, kun laulajatar oli löydetty kuolleena hotellihuoneesta helmikuussa vuonna 2012.

Weir väittää, että Nutall olisi poistanut ruumiin päälle asetellun lakanan ja tuijotellut kuollutta laulajatarta niin, että Weirin mielestä katselu lähenteli jo ruumiin häpäisyä.

Weirin mukaan Nutall olisi laskenut ruumiin peittävän lakanan häpykummulle asti sen jälkeen, kun Weir ja muut ruumiin löytäneet olivat peitelleet menehtyneen tähden.

Weir väittää, että Nutall oli kertonut Houstonin olleen ”hyvässä kunnossa ikäisekseen”, ja että Nutall olisi muutenkin kommentoinut Houstonia epäkunnioittavasti.

Weirin mukaan Nutall olisi myös siirtänyt ruumista ilman kuolemansyyntutkijan lupaa.

Weir hakee nyt vahingonkorvauksia Nutallilta. Weirin mukaan hän on kärsinyt tapauksesta lähtien henkisestä stressistä. Weir on myös kertonut, että hän oli valittanut Nutallin tekemisistä pomoilleen – jotka olivat Weirin mukaan vain kiusanneet Weiriä asiasta ja antaneet pian tapahtuman jälkeen Nutallille ylennyksen.