Pori Jazz -pääesiintyjä John Legend julkaisi uutta musaa – jo neljäs single tänä vuonna

Honey-kappaleella vierailee amerikkalainen pop- ja r&b-laulaja Muni Long.

Modernin popmusiikin isoimpiin nimiin kuuluva John Legend saapuu pian Suomeen Pori Jazzien torstaipäivän pääesiintyjäksi. Kirjurinluodon konserttipuiston lavalle 14. heinäkuuta nouseva laulaja-pianisti-säveltäjä-näyttelijä-tuottaja on julkaissut uuden kappaleen.

Lyhyehkö, alle kaksi ja puoliminuuttinen Honey on kaunis ja kepeä rakkausbiisi. Legendin lisäksi kappaleessa esiintyy amerikkalainen r&b- ja poplaulaja ja lauluntekijä Muni Long.

Legend on julkaissut aiemmin tänä vuonna kolme uutta biisiä. Helmikuussa ilmestyneellä Tomorrow-sinkulla vierailevat tuottaja-dj Florian Picasso ja räppäri Nas, ja Dope-singlellä räppäri-laulaja JID eli Destin Choice Route. Kolmas single, kantaaottava Free sai ensiesityksensä Grammy-gaalassa, ja Legend on kertonut kirjoittaneensa sen nähtyään kauheita kuvia Ukrainan sodasta.

Legendin seitsemäs albumi Bigger Love ilmestyi kesällä 2020. Albumin tekoon osallistui muun muassa suomalainen tuottaja ja lauluntekijä Jonas W. Karlsson, ja levy sai vuoden r&b-albumin palkinnon Grammy-gaalassa. Legend on voittanut urallaan 12 Grammyä ja lukuisia muita palkintoja.

Kuuntele uusi kappale alta.

YouTube video

Lisää luettavaa