Post Malone perui Suomen-keikkansa – Weekend-festivaalin ohjelmaan muitakin muutoksia

Posty oli kiinnitetty perjantain pääesiintyjäksi.

26.06.2022

Hämeenlinnassa Kantolan tapahtumapuistossa järjestettävän Weekend-festivaalin ohjelmaan on tullut viime hetken muutoksia. Tapahtuma alkaa 1. heinäkuuta eli tulevana perjantaina.

Aloituspäivän pääesiintyjä Post Malone on perunut esiintymisensä. Postyn tilalla tapahtumassa nähdään yhdysvaltalainen hiphop-duo Rae Sremmurd.

Ukrainalainen dj Rezz ja hiphop-duo A1 X J1 ovat niin ikään peruneet esiintymisensä. Weekendin julkaisemassa tiedotteessa kerrotaan kaikkien peruuntumisten johtuvan ”festivaalin logistiikkahaasteista”. Tekstiä on muokattu muutama tunti sen julkaisun jälkeen. Alun perin syyksi ilmoitettiin ”Euroopan festivaalien aiheuttamat haastavat logistiikkaongelmat”.

Post Malonella on samalla viikolla festarikeikkoja Norjassa, Tanskassa ja Ruotsissa, eikä muita esiintymisiä ei ole ainakaan toistaiseksi peruttu.

Aiemmin tällä viikolla aseellisen ryöstön uhriksi ja leikkaukseen joutuneen räppäri Lil Tjayn keikan kohtalo on yhä epävarma.

”Odotamme myös Lil Tjayn artistiorganisaatiolta tilannepäivitystä ja tiedotamme mahdollisista korvaavista esiintyjistä mahdollisimman pian”, postauksessa kerrotaan.

Lisää luettavaa