Post Malonelta sujuu myös grunge – räppäri esitti tunteikkaan version Pearl Jamin hitistä

Hiljattain isäksi tullut artisti on versioinut aiemmin Nirvanan biisejä.

Pari viikkoa sitten neljännen levynsä, Suomessakin listan kärkisijoille nousseen Twelve Carat Tootachen julkaissut Post Malone esiintyi tällä viikolla radioisäntä Howard Sternin ohjelmassa.

Jenkkiräppäri esitti akustisen version Pearl Jamin kappaleesta Better Man ja kertoi, että biisi muistuttaa häntä aina veljestään.

”Kun olin 12- tai 13-vuotias, hän soitti tätä biisiä, kun ajelimme Havaijilla. Olen ajatellut niitä aikoja paljon hiljattain”, Posty kertoi ohjelmassa.

”Se pistää minut itkemään aina aivan helvetisti. Hän on niin upea tyyppi, ja hän sai minut innostumaan Pearl Jamista todella.”

Räppäri on kunnostautunut grungen parissa aiemminkin. Räppäri heitti pandemia-ajan alkuvaiheessa livestriimikeikan, jossa hän esitti 15 Nirvana-coveria. Tribuutti keräsi yli 500 000 dollaria lahjoituksia, jotka ohjattiin koronaviruksen hoitoon Yhdysvalloissa.

Artisti kertoi ohjelmassa myös tulleensa isäksi. Posty ja hänen kihlattunsa saivat tyttären aivan hiljattain.

”Olen niin innoissani tästä uudesta jaksosta elämässäni. Olen onnellisempi kuin koskaan, ja nyt on aika pitää huolta itsestäni, perheestäni ja ystävistäni, ja levittää joka päivä niin paljon rakkautta kuin mahdollista.”

Posty on Hämeenlinnassa Kantolan tapahtumapuistossa järjestettävän Weekend-festivaalin pääesiintyjä perjantaina 1. heinäkuuta.

Katso räppärin tunteikas Pearl Jam -tulkinta alta.

YouTube video

Lisää luettavaa