Hämeenlinnaan muuttava Weekend: Post Malone ja David Guetta pääesiintyjiksi

Kantolan tapahtumapuistossa nähdään erilainen "rockstar" kuin mihin siellä on totuttu.

AOP

Weekend-festivaali tiedotti toissapäivänä, että tapahtuma järjestetään ensi kesänä kolmipäiväisenä (1.–3.7.) Kantolan tapahtumapuistossa Hämeenlinnassa. Samalla julkistettiin muutamia esiintyjiä, muttei vielä yhtäkään pääesiintyjäkaliiperin kiinnitystä.

Sitäpä ei tarvinnut kauaa odottaa: Weekend kertoo, että teksasilaistähti Post Malone ja ranskalainen edm-veteraani David Guetta esiintyvät festivaalilla.

Rap-vaikutteista poprockia tekevän Post Malonen kappale Rockstar oli yksi 2010-luvun striimatuimmista Suomessa. Artisti on nähty edellisen kerran täällä vuoden 2018 Blockfestissä. Postyn uusin julkaisu on The Weekndin kanssa levytetty One Right Now.

Post Malone esiintyy samana viikonloppuna Tukholman Lollapalooza-festivaalilla, joten Weekend-festivaalin ystävien kannattaa pitää silmällä myös sen tapahtuman esiintyjälistaa, mikäli muitakin synergiakiinnityksiä löytyisi.

Weekend on ensimmäinen festivaali, joka on järjestetty Kantolan tapahtumapuistossa. Aiemmat jättikonsertit ovat Metallica (2019), Guns N’ Roses (2017), Iron Maiden (2016) ja AC/DC (2015).