Princen vaikutusta Helsingin yöelämään fiilistellään ensi viikolla tiskijukkien johdolla

22.04.2016

Suru-uutinen Princen kuolemasta sai sosiaalisen median tulvimaan Prince-muisteloita. DJ Lil’ Tony, oikealta nimeltään Toni Rantanen, järjestää pitkän saatetekstin siivittämänä Prince Memorial -illan Siltasessa Helsingissä.

“Prince on artisti, joka on vaikuttanut musiikillisesti mun elämässä ylivoimaisesti eniten, varsinkin dj-uraan”, Rantanen kirjoittaa.

Kirjoituksessaan Rantanen muistelee miten on iskenyt silmänsä ensirakkauteen Princen tahdissa, miten Little Red Corvette oli ainoa hyvä biisi, joka upposi “kulmakuppiloissa”, kuinka Sign o’ the Times on vakiinnuttanut paikkansa hänen dj-settiensä illan viimeisenä, ja mitkä ovat muiden Siltasen tribuutti-illassa soittavien tiskijukkien henkilökohtaiset Prince-hitit.

“Näitä älyttömiä biisejä herralla on loputtomasti, vaikka noin pitkän uran aikana laatu on korvannut määrän. Sen takia kuullaan samojakin biisejä uudestaan ja uudestaan ensi torstaina Siltasessa, niin kuin tapana oli 80–90-luvun diskoissa saman illan aikana yhtään häpeämättä, päinvastoin.”

28. huhtikuuta levysoittimien takaa löytyvät Spooky, Lil’ Tony, Katerina, Lauri Soini, Didier, Trevor Deep Jr. ja Anonymous, mutta pääosassa ovat Princen levyt. Facebook-tapahtuma löytyy täältä.

Lisää luettavaa