Princestä tehdään Netflix-dokumentti – ohjaajana muutaman vuoden takainen Oscar-ehdokas

Moniosaisen dokumentin tarkoituksena on kattaa koko Princen elämä.

31.10.2018

Vuonna 2016 menehtyneen Princen elämästä on parhaillaan tekeillä moniosainen Netflix-dokumentti, jonka tarkoituksena on kuvata artistin koko elämä dokumentin muodossa.

Dokumentin ohjaajana toimii esimerkiksi Selma (2014) ja 13th (2016)-elokuvistaan tunnettu, ja ensimmäisenä mainitusta parhaan elokuvan Oscar-ehdokkuudenkin saanut, Ava DuVernay.

Dokumentti toteutetaan yhteistyössä Princen perikunnan kanssa, mikä mahdollistaa pääsyn ns. sisäpiirin tietoon, kuten erilaisiin arkistomateriaaliin, haastatteluihin ja valokuviin.

Princen elämää koskien julkaistaan pian myös toisenlaista materiaalia.

Tänä vuonna on määrä julkaista Princen itsensä itsestään kirjoittamat muistelmat. Artistin poismenon vuoksi hän ei kuitenkaan valitettavasti ehtinyt kirjoittamaan niitä loppuun.

Fanien iloksi muistelmat sisältävät mahdollisesti myös jäljennökset viidestäkymmenestä käsinkirjoitetusta sivusta, jotka Prince ehti kirjoittaa.

Tämän lisäksi artistilta on tulossa postuumisti mahdollisesti myös musiikkia. Jay-Z on saanut työstettäväkseen Princen julkaisematonta materiaalia, jonka kimpussa hän työskentelee parhaillaan. Niihin pohjautuva albumi on määrä julkaista Tidalissa ensi vuonna.

Lähde: FACT Magazine

Lisää luettavaa