Provinssi sen kun paranee – tätä kaikkea on luvassa festivaalialueelle

Provinssi paranee.

Reilun kuukauden kuluttua järjestettävän Provinssin festivaalialue on ensi kesänä suurempi kuin koskaan aikaisemmin. Lisäksi alue palveluineen näkee useita merkittäviä ja kauan toivottuja uudistuksia.

Festivaalialue laajenee tulevana kesänä merkittävästi. Jopa osa Törnäväntiestä muuttuu tapahtuma-alueeksi, kun Provinssin pääportti sijoitetaan ensimmäistä kertaa keskelle katua.

Myös Provinssin päälavan eli Mainland Stagen keikat sekä kuuluvat että näkyvät entistäkin paremmin, festari lupailee. Näkyvyyttä lavalle on parannettu uudella teknisellä toteutuksella, joka mahdollistaa luopumisen korkeasta, aikaisemmin keskelle kenttää sijoitetusta mikseritornista. Näin kenttäalueella ei tulevana kesänä ole lainkaan näkyvyyttä estäviä suuria rakenteita.

Mikä parasta, vessojen määrää on lisätty entisestään ja niitä löytyy tulevana kesänä useampia asiakasta kohti kuin koskaan aikaisemmin. Myös henkilökohtaisesta hygieniasta huolehtiminen on selvästi aikaisempaa helpompaa lukuisten käsidesipisteiden ja jokaisen WC-ympäristön yhteyteen sijoitettujen käsienpesumahdollisuuksien myötä.

Lue kaikista uudistuksista täältä.

Provinssia juhlitaan Seinäjoella 30.6.–2.7. Tapahtuman esiintyjiä ovat muun muassa Korn, Antti Tuisku, Sunrise Avenue, Deftones, Hassisen Kone, Opeth, JVG ja Vesala.

Lisää luettavaa