Puhtaiden asioiden saastuttamista viimeksi tutkinut Knife Girl liikkuu nyt päinvastaisen valoisissa tunnelmissa

Hyvät ajat ovat saavuttamassa sinut, vannoo Knife Girl.

07.08.2022

Viisi lyhytsoittoa tähän mennessä julkaissut Knife Girl – oikealta nimeltään Lilli Salo – valmistautuu debyyttialbuminsa julkaisupäivään. Vuodesta 2013 lähtien musiikkia tehneen artistin Uniform-albumi ilmestyy 23.9.2022, ja perjantaina levyltä kuultiin sen ensimmäinen single The Good Times Are Coming Your Way -kappaleen muodossa. Kokonaisen bändin soittamien livesoittimien varaan rakentuva kappale ilmestyi Solitin kautta, kuten myös artistin edellinen, viime marraskuussa julkaistu Oona-niminen ep.

Knife Girlin ensimmäinen kappale tälle vuodelle on kuin suora ilmentymä nimestään. The Good Times Are Coming Your Way alkaa suorastaan riemukkaasti, velloo läpi riehakkaiden rumpujen ja villin kitarapoljennon samalla kun lyriikat kannattelevat kuulijaa kohti toiveikkaita näkymiä: hyvät ajat todella ovat löytämässä luoksesi! Mitään liian hyväuskoista pumpulia biisi ei kuitenkaan syötä, vaan tarinassa pauhaavat rosoisuus ja eletty elämä.

Viime vuonna Knife Girl sanoi Rumban haastattelussa edelliseen julkaisuunsa liittyen: ”Kun tein musiikkia tälle levylle, sen hieman pahaenteinen äänimaailma sai mut pohtimaan epäterveitä ja huonoja mielentiloja. Laitoin itseni tahallani ajattelemaan asioita näkökulmista, jotka eivät olleet lähtökohtaisesti positiivisia. Kirjoitan paljon rakkauslauluja ja pidän romantiikasta, mutta tällä ep:llä mua kiinnosti tutkia millaista on ottaa jotain puhdasta ja hienoa ja ikään kuin saastuttaa se. Pilata jollain pahalla energialla.” Lue koko haastattelu täältä.

Knife Girlin uuden kappaleen voit kuunnella alta.

Lisää luettavaa