”Punkista on tullut vitun museokamaa” – Sex Pistols -managerin poika aikoo polttaa 5 miljoonaa savuna ilmaan

Nyt on hieno, hieno tempaus.

Sex Pistolsin managerina tunnetun Malcolm McLarenin ja muotisuunnittelija Vivienne Westwoodin poika Joseph Corré näyttää kulkevan tyylikkäällä tavalla vanhempiensa jalanjäljissä.

Agent Provocateur -alusvaateliikkeen perustajana tunnettu Corré on kertonut, miten aikoo polttaa noin 5 miljoonaan euron arvosta punk-memoribiliaa marraskuun 26. päivä Lontoon Camdenin kaupunginosassa. Tuolloin tulee täyteen 40 vuotta siitä, kun Sex Pistols julkaisi debyyttisinglensä Anarchy in the U.K.

Corré protestoi omien sanojensa mukaan sitä, että suuryritykset ja valtio sponsoroivat koko vuoden läpi kestävää Punk.London-tapahtumaa, joka juhlistaa punkin juhlavuotta.

”Se, että Englannin kuningatar antaa siunauksensa tällaiselle juhlalle on pelottavinta, mitä olen koskaan kuullut. Punkista ja vaihtoehtokulttuurista on tullut valtavirtaa. Sen sijan että punk olisi ihmisiä liikkeelle ajava voima, punkista on tullut vitun museokamaa ja tribuuttibändin kaltainen turhake”, Corré kertoo tempauksensa syyksi.

”Ihmiset eivät jaksa enää välittää mistään. Siks he tyytyvät van olemiseen. He eivät usko, että voisivat enää vaikuttaa yhtään mihinkään, eivätkä he uskalla taistella tärkeiden asioiden puolesta. Se jos mikä on pelottavaa. Meidän pitää räjäyttää paskaksi tuollainen haluttomuus.”

Arvostamme asennetta!