Radiohead hämmästyttää mystisellä lintuvideolla – mistä viserrys kertoo?

Radiohead
Radiohead

Eilen uutisoimme Radioheadin poistaneen kaiken sisällön somesta sekä nettisivuiltaan. Mikäli Thom Yorke ja kumppanit eivät ole saaneet päähänsä pilailla faniensa kustannuksella on kyse todennäköisesti jostakin uudesta julkaisusta.

Nyt yhtye on tehnyt paluun sosiaaliseen mediaan. Asia on herättänyt Redditissä huomiota ja ilmeisesti myös yhtyeen internetsivuilla on liikettä. Asiasta toki tekee erikoisen se, että sivut tyhjennetään tasaisin väliajoin. Esimerkiksi kirjoitushetkellä siellä ei ole mitään. Alla oleva youtubevideo kuitenkin antaa esimakua millaisesta materiaalista voi olla kyse. Mikäli keskustelijoihin on uskominen, ilmeisesti Radioheadilla riittää hihassa ässiä. Mikäli materiaalia sivuilla näkyy, se ei välttämättä ole kaikille sama vaan vaihtelee eri katselijoiden välillä.

Instagraminkaan lintuvideo ei ole mistään luontodokumenttien arkistoista lainattu vaan kyse on omasta, animoidusta versiosta. Jos muuta tekemistä ei tänään ole, niin ainakin nettisivuja voi seurata mahdollisen lisämateriaalin perässä. Ellei Radioheadin seuraava liike sitten ole palauttaa kaikki takaisin normaaliksi, kuin mitään ei olisi tapahtunut.