Rakastettua kotimaista kulttifestivaalia ei tänä vuonna järjestetä – osta nimikoitu bajamaja tai festivaalipomon eroottinen tervehdys

Naamat-tukipaketit nyt myynnissä.

Muuramessa Tuomiston tilalla järjestettävä rockfestivaali Naamat on myyty loppuun parissa minuutissa jo vuosia, ja meno siellä on ehdottoman omanlaisensa.

Uutisoimme viime viikolla täällä, miten Naamat on pinteessä, sillä muiden festivaalien tavoin senkin toimintaan on koronapandemia iskenyt rajulla tavalla.

Nyt festivaali on laittanut myyntiin tukipakettinsa ensi vuotta silmällä pitäen. Esimerkiksi oman, nimikoidun bajamajan saa itselleen ensi vuodeksi 253 eurolla. Myynnissä olleet kutsuvieras-dj-pestit ja festivaalipomon henkilökohtaiset privakeikat on myyty jo loppuun, mutta samaisen boss manin eroottisia tervehdyksiä voi yhä ostaa 43 eurolla. Ja jos erotiikka ei kelpaa, niin kyseiseltä karvanaamalta voi ostella samaan hintaan myös kannustavan tai vittuilevan henkilökohtaisen tervehdyksen.

Myös Jukka Nousianen on festivaalin fani, ja hänenkin privakeikkaansa oli myynnissä. Sekin ostettiin luonnollisesti heti.

Kaikkea festivaalierikoisuuksia voit selailla ja ostella itsellesi täällä.

Lisää luettavaa