Rakkauskirje Los Angelesille – Miley Cyrusin kahdeksas albumi on ilmestynyt

Levyltä löytyy muun muassa hittisingle Flowers.

11.03.2023

Laulaja-lauluntekijä Miley Cyrusin kahdeksas albumi Endless Summer Vacation on ilmestynyt. Levyllä on kolmetoista kappaletta, joista yksi on tammikuussa ilmestynyt Flowers. Singlejulkaisu on pitänyt kärkipaikkaa Billboard Hot100-listalla kuusi viikkoa putkeen. Flowers on myös nopeiten 500 miljoonaa striimiä ylittänyt kappale Spotifyn historiassa.

Los Angelesissa äänitetyn albumin tuottajina toimivat Kid Harpoon, Greg Kurstin, Mike Will Made It ja Tyler Johnson. Levyn on kerrottu olevan hyvin henkilökohtainen ”rakkauskirje Los Angelesille”, ja Cyrus on sillä ”vahvimmillaan ja itsevarmimmillaan”. Teos kuvastaa ”voimaa, jonka hän on löytänyt keskittyessään fyysiseen ja henkiseen hyvinvointiinsa”.

”Jaan Endless Summer Vacationin mielessäni kahteen osaan: aamuun ja iltaan, jotka ovat vähän kuin näytelmän osia”, Cyrus kertoo albumista.

”Aamu edustaa minulle aikaa, jossa on pöhinää, energiaa ja potentiaalia uusille mahdollisuuksille. Se on uusi päivä. Yöaikaan kuuluu rähjäisyyttä ja likaa, mutta samalla glamouria. Illalla on hyvää aikaa levätä ja palautua – tai sitten lähteä ulos ja kokea villi puoli. Los Angelesin yössä on tietynlaista energiaa, jonka voi tuntea nousevan pintaan, ja se on minulle todella inspiroivaa.”

Kuuntele albumi alta ja katso Jacob Bixenmanin ohjaama tuore River-musiikkivideo alta.

 

Lisää luettavaa