Räppäri perui Suomen keikkansa yhden tv-esiintymisen takia – tältä se peruuntumisen aiheuttanut liverykäisy nyt näyttää

Suomessa piipahtanut Post Malone ja Suomessa melkein piipahtanut Travis Scott esiintyivät televisio-ohjelmassa.

26.08.2018

Kuten uutisoimme, Travis Scott peruutti esiintymisensä Blockfestissa Suomessa yhden ja ainoan tv-esiintymisen takia. Scott esiintyi VMA-gaalassa maanantaina. Sen sijaan samassa gaalassa esiintynyt Post Malone ei katsonut tehtäväkseen perua Suomen keikkaansa. Scottin puolustukseksi toki voimme todeta, että Post Malonen Suomen keikka Blockfestissa oli viime viikon perjantaina, kun taas Scott olisi esiintynyt lauantaina.

VMA järjestettiin tänä vuonna New Yorkissa. Suora lento sinne olisi noin kahdeksan tuntia, mutta välilaskujen takia toki puhuttaisiin muutaman tunnin lisäyksistä. Lentokoneet ovat liitäneet taivaalla ja sekä Post Malone, että Scott ovat löytäneet itsensä New Yorkista ja molempien livevedot ovat nyt nähtävissä.

Scott muodosti massiivisen spektaakkelinsa kappaleista Stargazing, Stop Trying To Be God, ja Sicko Mode. Drake ei omilta keikoiltaan ehtinyt vierailemaan Sicko Moden aikana lavalla, mutta Stop Trying To Be God -kappaleella laulava James Blake kunnioitti tapahtumaa läsnäolollaan.

Post Malone muodosti oman settinsä Rockstar-kappaleesta, mutta hänellä oli melkoinen ässä hihassaan. Sen lisäksi, että kappaleella vieraileva 21 Savage piipahti lavalla, niin jostakin oli kaivettu esiin Aerosmith, jonka kanssa Post Malone vetäisi Dream On ja Toys In The Attic -kappaleet.

Molemmat livevedot ovat nyt nähtävissä alta. Lisää VMA:sta voit lukea täältä.

YouTube video

YouTube video

Lisää luettavaa