Räppäriltä jälleen kohuja herättänyt musiikkivideo ja kunnianosoitus McDonaldsille

Kanye West asialla.

01.09.2016

Kanye Westillä on yleensä monta rautaa tulessa. Räppäri oli kaikessa hiljaisuudessa viime talven aikana suunnitellut oman kiertueen erikoista lavakokonaisuutta ja siinä sivussa oli aikaa myös omalle vaatemallistolle Adidaksen kanssa. Tämän lisäksi on ilmeisesti äänitetty myös uutta musiikkia. Talvella julkaistun The Life of Pablo -albumin ei huhujen mukaan pitäisi jäädä tämän vuoden ainoaksi julkaisuksi.

Twitterin päivitys kuuluu myös asiaan ja siellä West on aktivoitunut jälleen. Kuten Rumbassakin uutisoimme, tuntuu McDonalds olevan lähellä Westin sydäntä. Ei siis yllätä, että Kanye West on päättänyt twiitata aiheesta.

Twiitissään West kertoo, että McDonalds on hänen lempibrändinsä. West on kehunut vähän aikaa sitten myös Ikeaa, joten kenties kalliista maustaankin tunnettu räppäri on tullut tarkemmaksi rahoistaan.

Yeezus on viihtynyt viime aikoina runsaasti otsikoissa, joten mikäli vanhat merkit pitävät paikkansa, on odotettavissa jälleen uusia julkaisuja.

Viime sunnuntaina West esitteli VMA:ssa uusimman musiikkivideonsa. Video on nähtävissä ainakin toistaiseksi ainoastaan Tidalista. Pientä esimakua löytyy alla olevalta videolta.

Lisää luettavaa