Rasti seinään: Maapallolta löytyi artisti, joku hehkuttaa Tidalia

Grimes hehkuttaa Tidalia.

28.04.2015

Kuten olemme aiemminkin uutisoineet, Tidal-suoratoistopalvelun lanseeraus ei ole mennyt aivan putkeen. Linkkejä näihin uutisiin löydät tämän uutisen alta.

Nyt on löytynyt kuitenkin viimein artisti, joka hehkuttaa Tidalin tulonjakojärjestelmää. Konemusiikkia vääntävä Grimes innostui kehumaan Instragramissaan Tidalia oikein kunnolla.

Grimesin mukaan Tidal on huikean hieno palvelu, joka on 100-prosenttisesti niin artistin kuin fanienkin puolella. Grimes myös hehkutti Instagramissa, miten Tidal on indieartisteillekin silkkaa kultaa.

”Hullut propsit Tidalille! Tunnen muusikoita, jotka asuvat autoissaan ja erilaisissa varastotiloissa. Myös suosituilla muusikoilla tekee joskus tiukkaa rahan kanssa. Keikat tuovat artisteille tuloja, mutta kaikilla ei ole tarpeeksi isoja keikkoja, jotta he saisivat niistä kovinkaan paljoa rahaa. Tidal on kuitenkin 100-prosenttisesti artistien ja fanien puolella, ja Tidalin käyttäjät voivat maksaa sen käytöstä yhtä paljon kuin muiden suoratoistopalveluiden käytöstä. Myös indieartisteille Tidal on oikea valinta”, Grimes kertoi Instagramissa.

Instagram-postauksessaan Grimes kertoi levyttävänsä 4AD-levymerkille. Grimesin keikat myy kuitenkin Jay Z:n pyörittämä Roc Nation. Grimes silti painottaa, ettei hänellä ole sopimusta Tidalin kanssa eikä hän ole millään tavalla osakkaana palvelussa.

Lisää luettavaa