Red Hot Chili Peppersiltä taas uusi albumi – lokakuussa ilmestyvä levy sisältää edeltäjänsä tapaan 17 biisiä

Yhtyeen edellinen tuplalevy ilmestyi vasta huhtikuussa.

Red Hot Chili Peppers julkaisi 17 kappaletta sisältävän Unlimited Love -albumin vasta huhtikuun alussa. 73-minuuttinen möhkäle saa kaverikseen toisen samanmoisen vain puoli vuotta myöhemmin, sillä yhtye ilmoittaa seuraavan levynsä ilmestyvän jo tämän vuoden lokakuussa.

Return of the Dream Canteen muistuttaa edeltäjäänsä ainakin siinä mielessä, että silläkin on kokonaiset 17 biisiä ja sen on tuottanut Rick Rubin. Lisäksi uudet kappaleet ovat ilmeisesti peräisin samoista kirjoitussessioista, sillä yhtye on kertonut aiemmin ”säästelleensä joitakin parhaita paloja Unlimited Loven seuraajalle”.

”Ailahteleva rakkaus toisiamme ja musiikin taikaa kohtaan lahjoitti meille niin paljon biisejä, ettemme tienneet mitä tehdä niiden kanssa. Sitten saimme idean julkaista kaksi tuplalevyä peräkkäin. Niistä jälkimmäinen on aivan yhtä merkityksellinen kuin ensimmäinenkin, vai pitäisikö sanoa toisinpäin. Return of the Dream Canteen on kaikkea sitä, mitä olemme ja mitä ikinä olemme unelmoineet olevamme”, bändi tiedottaa.

Uusi albumi ilmestyy 14. lokakuuta ja se on saatavilla digitaalisessa muodossa, vinyylinä, cd-levynä ja kasettina.

Katso bändin tiedote ja kansikuva alta.

Lisää luettavaa