Red Hot Chili Peppersin Californicationista videopeli

"On vuosi 2022 enkä ole nähnyt kenenkään tekevän kyseistä peliä, joten haastoin itseni siihen."

07.03.2022

Jos olet aina miettinyt millaista olisi seikkailla Red Hot Chili Peppersin Californication-hitin maailmassa, nyt siihen on mahdollisuus, sillä yhtyeen vuoden 1999 hitti on muutettu videopeliksi. Peli on web-suunnittelija Miquel Camps Ortezan käsialaa, ja lähti tekijän itsensä halusta päästä tutustumaan kappaleen maailmaan nimenomaan videopelimuodossa.

”Halusin pelata kyseistä peliä niin kovasti!”, Camps Orteza sanoo. ”On vuosi 2022 enkä ole nähnyt kenenkään tekevän kyseistä peliä, joten haastoin itseni siihen. Olen valinnut joitain eeppisiä hetkiä kappaleen musiikkivideosta ja muuntanut sen seitsemäksi eri tasoksi, joissa kaikissa on eri pelitekniikat.”

Californicationin virallinen musiikkivideo on rakennettu näyttämään videopeliltä, joten idea kappaleen inspiroimasta pelistä ei ole niin tuulesta temmattu kuin voisi erehtyä luulemaan. Lisätietoja pelistä löydät täältä.

Kerroimme hetki sitten yhtyeen uudesta kappaleesta. Alta näet Californicationin musiikkivideon.

Päivitys 9.3.2022 klo 10.01: Californicationin virallinen musiikkivideo on rakennettu näyttämään videopeliltä, ei musiikkivideolta, kuten jutussa alun perin luki.

Lisää luettavaa