”Rihanna on elämäni rakkaus” – yhdysvaltalaisräppäri vahvisti suhteen

Asap Rocky myös haukkuu ruotsalaista vankilaruokaa.

19.05.2021

Asap Rocky on GQ:n uuden numeron kannessa, ja kertoo erittäin ansiokkaassa haastattelussa äärimmäisen mielenkiintoisia asioita. Suosittelemme lukemaan koko artikkelin, mutta tässä muutama poiminta.

Huhut newyorkilaisräppärin ja Rihannan suhteesta ovat velloneet jo vuosia, mutta kumpikaan osapuoli ei ole asiaa kommentoinut aiemmin. Nyt Asap Rocky viimein vahvistaa uumoilut: hän ja popin supertähti seurustelevat.

”Hän on se oikea. Elämäni rakkaus”, Asap Rocky sanoo. Hän kertoo haastattelussa muun muassa viime kesänä Rihannan kanssa tekemästään roadtripistä USA:n länsirannikolta itärannikolle Grateful Deadia ja Curtis Mayfieldiä kuunnellen.

Asap Rocky kertoo myös ajastaan ruotsalaisessa vankilassa, jossa hän oli vangittuna kuukauden päivät kesällä 2019 epäiltynä Tukholmassa tapahtuneesta pahoinpitelystä. Vankilaruoka oli kuulemma huonompaa kuin Rikers Islandin vankilassa, jossa hän oli nuorempana, mutta ruotsalaislaitos oli kuitenkin siistimpi kuin newyorkilaisvastaava. Asap Rocky valitteli myös, että ruotsalaisvankilassa oli vaikea saada unta, kun aurinko ei laskenut kuin muutamaksi tunniksi heinäkuussa.

Räppäri paljastaa myös hieman yllättävän yhteistyön. Tulevalla All Smiles -albumilla tullaan kuulemaan Morrisseyta. Asap Rocky tunnustautuu The Smiths -faniksi, ja kertoo, että Morrissey on aina saapunut tekemään juuri sen, mitä Rocky on kaivannut. Tulevasta levystä on räppärin arvion mukaan noin 90 prosenttia valmiina.

Lue koko artikkeli GQ:n sivuilta.

Lisää luettavaa