Rockfestin ensimmäiset kiinnitykset julki: Def Leppard ja Mötley Crüe perjantain pääesiintyjiä

Lipunmyynti alkaa maanantaina.

20.10.2022

Rockfest-festivaali järjestetään ensi vuonna Hyvinkään lentokentällä 8.-10. kesäkuuta. Tapahtuman järjestelyt ovat jo täydessä vauhdissa ja festarista on tulossa ”suurempi kuin koskaan”.

Tapahtuman ensimmäiset esiintyjät on nyt julkistettu. Perjantain eli toisen festivaalipäivän pääesiintyjinä nähdään hardrock-legenda Def Leppard ja glam metal -nelikko Mötley Crüe. Yhtyeet saapuvat Suomeen osana The World Tour -yhteiskiertuettaan.

Muita ulkomaisia kiinnityksiä ovat yhdysvaltalaiset stoner rock -ryhmä Monster Magnet ja metalcore-yhtye Escape the Faith.

Tapahtumassa nähdään myös joukko kovia kotimaisia nimiä. Festareilla esiintyvät ainakin tammikuussa soolodebyyttinsä julkaisevan Ville Valon VV-yhtye, parhaillaan Yhdysvalloissa kiertävä Beast in Black, takuuvarma festaribändi Stam1na, goottirock-yhtye The 69 Eyes, suomalaisen rockin peruskallio Popeda, energisistä keikoistaan tunnettu Michael Monroe ja progerock-yhtye Von Hertzen Brothers.

Torstain ja lauantain pääesiintyjät julkaistaan myöhemmin. Lisää kiinnityksiä on luvassa aina ensi kevääseen asti.

”Suomen suurimpana rockfestivaalina Rockfestin kokonaiskattaus tulee olemaan sen mukainen. Kolmena päivänä kolmella lavalla tulee olemaan tarjolla jättiannos rockia koko lajin laajuudessa ja kirjossa!”, promoottori Janne Tamminen kommentoi tiedotteessa.

Rockfestin lipunmyynti alkaa ensi viikon maanantaina 24. lokakuuta kello 9:00. Lippuja saa sekä Tiketistä että Lippupisteestä.

Myyntiin tulevat kolmen päivän liput, yksittäiset päiväliput ja VIP-liput. Alla listatut hinnat ovat voimassa 31.12.2022 asti. Tapahtuma on K-18.

ROCKFEST 8.-10.6.2023, Hyvinkää
Liput:
3 pv 199e
2 pv (to-pe) 165e
2 pv (pe-la) 165e
1 pv (to/pe/la) 119e

Premium-liput:
3 pv 285e
1 pv (to/pe/la) 155e

VIP-liput:
3 pv 369e
1 pv (to/pe/la) 175e

Lisää luettavaa