Ruisrockilta pitkä kirjoitus pääesiintyjien peruuntumisten aiheuttamasta harmista ja mielipahasta: ”Lopputulos oli hanurista”

Ruisrock avoimena.

Ruisrockin Facebook-sivuilla on julkaistu pitkä kirjoitus siitä, millaisia tuntemuksia Travis Scottin ja Migosin peruuntuminen heissä – ja luonnollisesti myös festivaaliyleisössä – herätti.

”Millainen fiilis sulle tuli, kun yksi festarin odotetuimmista artisteista ja vielä korvaajakin peruutti esiintymisensä? Ihan p*ska. Niin meillekin. Me haluttiin saada Travis Scott Ruissiin todella paljon, ja ketutti, kun peruminen tuli päivän varoitusajalla. Keikan neuvottelut kestivät noin vuoden. Missään vaiheessa ei ollut syytä olettaa, että hän tulisi perumaan esiintymisensä. Esiintyjän tekniset asiat oli hoidettu kuntoon, kirjeenvaihtoa käytiin tuotannon kanssa viikolla, ja fanituotteet saapuivat Ruisrockiin. Peruuttaminen tuli meille täytenä yllätyksenä”, Ruisrockista kerrotaan.

”Sanat eivät riitä kuvaamaan, kuinka pahoillamme me ollaan tapahtuneesta”, Ruisrockista myös kerrotaan Facebook-sivuilla harvinaisen avoimessa postauksessa.

Koko kirjoituksen voit lukea alta.