IL: Travis Scottia Ruisrockiin tuuraamaan pyydetty Migos joutui perumaan keikkansa

Ruisrockin sunnuntai jäi tänä vuonna vaille pääesiintyjää.

07.07.2019

Ruisrockin sunnuntain pääesiintyjänä piti nähdä tänään Travis Scott, joka perui kuitenkin keikkansa virallisesti eilen lauantaina logistiikkaongelmiin vedoten. Artistin tilalle järjestettiin nopealla aikataululla hip hop -trio Migos, johon kuuluvat Quavo, Offset ja Takeoff.

Tänään kuitenkin myös Migos joutui perumaan esiintymisensä Ruisrockissa. Syynä tähän oli lentokoneen tekinen vika, minkä vuoksi yhtyeen jäsenet eivät päässeet lentämään Saksasta Suomeen, vaan joutuivat jäämään Frankfurtin lentokentälle. Varakone ehdittiin löytää, mutta lentäjää sille ei, koska lentäjillä on turvallisuuden varmistamiseksi olemassa tietty tuntikiintiö, jonka he saavat vuorokaudessa lentää.

Yhtyeen varsinaiset jäsenet matkustivat eri lentokoneella kuin heidän tekninen henkilökuntansa, joka oli paikalla Turussa jo aiemmin valmistelemassa keikkaa. Yhtyeen Ruisrock-keikan alkuaikaa oltiin valmiita venyttämään, mutta lopulta ajan rajallisuus tuli vastaan. Keikan peruuntumisesta ilmoitettiin puoli tuntia ennen, kuin sen oli määrä alkaa.

Alta löytyy Ruisrockin tiedote aiheeseen liittyen.

Asiasta uutisoi aiemmin Iltalehti.

Lisää luettavaa