IL: Travis Scottia Ruisrockiin tuuraamaan pyydetty Migos joutui perumaan keikkansa

Ruisrockin sunnuntai jäi tänä vuonna vaille pääesiintyjää.

Ruisrockin sunnuntain pääesiintyjänä piti nähdä tänään Travis Scott, joka perui kuitenkin keikkansa virallisesti eilen lauantaina logistiikkaongelmiin vedoten. Artistin tilalle järjestettiin nopealla aikataululla hip hop -trio Migos, johon kuuluvat Quavo, Offset ja Takeoff.

Tänään kuitenkin myös Migos joutui perumaan esiintymisensä Ruisrockissa. Syynä tähän oli lentokoneen tekinen vika, minkä vuoksi yhtyeen jäsenet eivät päässeet lentämään Saksasta Suomeen, vaan joutuivat jäämään Frankfurtin lentokentälle. Varakone ehdittiin löytää, mutta lentäjää sille ei, koska lentäjillä on turvallisuuden varmistamiseksi olemassa tietty tuntikiintiö, jonka he saavat vuorokaudessa lentää.

Yhtyeen varsinaiset jäsenet matkustivat eri lentokoneella kuin heidän tekninen henkilökuntansa, joka oli paikalla Turussa jo aiemmin valmistelemassa keikkaa. Yhtyeen Ruisrock-keikan alkuaikaa oltiin valmiita venyttämään, mutta lopulta ajan rajallisuus tuli vastaan. Keikan peruuntumisesta ilmoitettiin puoli tuntia ennen, kuin sen oli määrä alkaa.

Alta löytyy Ruisrockin tiedote aiheeseen liittyen.

Asiasta uutisoi aiemmin Iltalehti.

View this post on Instagram

Nyt on kertakaikkiaan bad boujeeta ilmassa. Migosin esiintyminen Ruisrockissa peruuntuu. Laita pettymystäsi kuvaava sana tähän: _____________. Mekin laitamme. Offset, Quavo ja Takeoff olivat matkalla kohti Suomea, mutta jäivät jumiin Saksaan lentokoneen vian vuoksi. Korvaava lentokone löytyi Suomen aikaa klo 21.15, mutta lentäjää tälle konetyypille ei saatu etsinnöistä huolimatta, koska lentäjillä on vuorokaudessa turvallisuustekijöiden vuoksi lentotuntikiintiö. Artisti sääti tunteja etsiessään lentäjää, pahoittelee syvästi ja on hullun harmissaan. Yhtyeen tekninen henkilökunta saapui Turkuun jo aamulla ja esiintymistä varten kaikki oli valmista, mutta artistit matkustavat eri koneella. Kun tieto lentokoneen rikkoutumisesta tuli, Ruisrock valmistautui pidentämään festivaalin aukioloaikaa, jotta myöhästynyt bändi olisi ehditty saada lavalle. Toinen peruuntuminen yhdellä festarilla harmittaa aivan suunnattomasti ja voimme kuvitella, että niin teitäkin. Tää on ollut sellainen säätö, jollaista ei kukaan toivonut. Olemme hyvin pahoillamme. Ruisrock haluaa tarjota kävijöilleen parhaan mahdollisen festarikokemuksen ja siihen eivät kuulu keikkojen peruuntumiset. Meitäkin harmittaa ai-van val-ta-va-sti. Mutta: Hyvän meiningin Ruissi-jengi osaa ja nyt on aika näyttää se: lähdetään jatkoille, bailataan täysillä pettymykset pois ja ollaan loppuun asti positiivisuuden ja hyvän mielen festari, jollaisen te yleisönä tästä teette! 🔥❤️ #ruisrock2019 @migos

A post shared by Ruisrock (@ruisrock) on