Ruusut, Karina, Lady Gaga ja paljon muuta Rumban soittolistalle

Mukana myös tuoretta osaamista Jyväskylästä.

01.03.2020

Rumba lanseerasi uuden viikottain päivittyvän Spotify-soittolistan, jossa on pääpaino tuoreessa hyvässä musiikissa. Lisäksi Ajankohtaista-listalle kootaan mukaan tällä hetkellä puheenaiheena olevia artisteja. Listaa seuraamalla tiedät missä mennään.

Tällä viikolla uuden albumin julkaisivat muun muassa Karina ja Wil, samalla kun Ruusut ja Lady Gaga palasivat julkaisukantaan.

Tsekkaa alta nostoja tämän viikon lisäyksistä. Itse lista löytyy jutun lopusta.

RuusutAvaimet avaa ovii
Jouset, jykevät bassot, Lauri Levolan sanoitukset ja Ringa Mannerin omaperäinen ääni. Siitä on tehty Ruusujen ensimmäinen single sitten vuoden 2018. Kappaleella on yhtyeelle ominaisesti varsin pohdiskelevat sanoitukset, jotka eivät aivan ensikuuntelulla avaudu. Biisi silti syöksyää korvakäytäviin välittömästi.

EdiEn haluu puhuu siit
Edin uusi single on varsin näppärä ja kertosäkeessä on koukkua pidempäänkin kalastusreissuun.

”Jokasel meist on kokemuksia joista ei voi puhua. Niitä haluais padota ja blokata loputtomiin ja kohdatessaan ne haluaa paeta. Tää biisi kertoo siit fiiliksest, siitä kun joku kaivaa ne esiin”, Edi taustoittaa kappaletta.

KarinaClaus
Karina julkaisi kakkosalbuminsa 2. Yksi levyn hienoimmista kappaleista on hivenen raskaskin Claus. Lue Niko Peltosen arvio levystä täältä.

JuuliaPilvii
”Pää on taivas ja ajatukset on pilvii”, Juulia laulaa menevällä pop-kappaleellaan. Biisi on tehty yhdessä OP Beatsin kanssa, jonka kanssa hän on ollut mukana myös Opium-triossa, jossa räppäili muuan Pyhimys. Lopputulos on tarttuva biisi.

PyrythekidNeuvoi
Jyväskylästä kajahtaa jälleen kerran. Tällä kertaa vauhdissa on Pyrythekid, joka edustaa uutta sukupolvea. Biisillä hän vannoo olevansa yksi kovimmista tulokkaista. Arvion voit muodostaa kuuntelemalla biisin.

Lady GagaStupid Love
Lady Gagan uusin soolokappale sitten vuoden 2018 Elton John -coverin. Biisi kuulostaa vanhalta Gagalta ja kenteis siksi onkin niin virkistävä.

Yung LeanBoylife In Eu
Usvaisen emoräpin mestari Yung Lean julkaisi uutta musiikkia ja suuntaa myös maailmankiertueelle. Räppäri tekee asiat edelleen omaan tyylinsä ja samalla erittäin tunnistettavasti. Biisi solahtaa Yung Leanin tuotantoon jämäkästi, mutta ei silti kuulosta puhkikolutulta.

Henrik!Musta tulevaisuus
Kappaleella Henrik! -yhtyeen solisti valaa eteemme silkkaa epätoivoa. Pian homma kuitenkin leviää käsiin ja vapauttava rock-räiske saa luvan lentää. Biisissä on sellaista energiaa, ettei tulevaisuus tunnu hetkeen kovinkaan mustalta.

Lisää luettavaa