Saataisiinko Mike Pattonin Mr. Bungle viimein Suomeen? Ensimmäiset Euroopan-keikkajulkistukset tuovat ainakin lähelle

Mr. Bungle saapuu Eurooppaan.

12.12.2023

Mike Pattonin Mr. Bungle -yhtye on nähty viimeksi Euroopassa vuonna 2000. Heti perään 24 vuotta tämän jälkeen bändi saapuu jälleen ensi vuonna Eurooppaan. Yhtyeen omilla keikoilla mukana lämppäreinä ovat Oxbow sekä Spotlight. Rundilla juhlistetaan Pattonin Ipecac-levy-yhtiön 25-vuotisjuhlia.

Mikä mielenkiintoisinta, bändi heittää myös festarikeikkoja täällä vanhalla mantereella ensi vuonna. Yhtye esiintyy 27. päivä kesäkuuta Norjassa Tons of Rock -festivaaleilla. Samaisella viikolla vietetään Suomessa niin Tuskaa kuin Provinssiakin, ja noille festareillehan bändi sopisi kuin nenä päähän etenkin, kun ottaa huomioon Pattonin Suomi-fanituksen.

Odotellaan, josko sieltä tulisi suomalaisille vielä ilouutisia! Huomioitava toki on, että paluunsa jälkeen Mr. Bungle on esittänyt keikoillaan lähinnä erikoisia covereita ja tietenkin uudelleen äänittämänsä The Raging Wrath of the Easter Bunny -albumin biisejä. Ensimmäisiltä albumeilta tuttua koukeroista sirkusmusiikkia siis tuskin kuullaan ensi vuonnakaan, mutta haitanneeko tuo sitten hirveästi?

Lisää luettavaa