Sanna Marin mukaan Flow-festivaalien ohjelmistoon

Sanna esiintyy paneelikeskustelussa.

08.08.2022

Flow-festivaalin sivuilla kerrotaan, että Sanna Marin on mahdollista nähdä lavalla kyseisillä festivaaleilla.

Flow Talks Music järjestetään Suvilahden festivaalialueen Viinilinnassa päälava-alueen läheisyydessä perjantaina 12.8. klo 16 alkaen. Paneelikeskustelu on Music Finlandin ja kuuden musiikkialan järjestön järjestämä tilaisuus, joka kokoaa keskustelemaan päättäjiä kaikista suurista puolueista. Keskustelun aiheena on elinvoimaisen ja kansainvälisen musiikkialan edistäminen.

Mukana olevat kuusi järjestöä, Gramex ry, Teosto ry, IndieCo ry, Suomen Muusikkojen Liitto ry, Suomen Musiikintekijät ry ja LiveFIN ry, ovat tahoillaan keränneet ennakkoon jäseniltään ja seuraajiltaan kysymyksiä päättäjille.

Panelisteina ovat pääministeri ja SDP:n puheenjohtaja Sanna Marin, ympäristö- ja ilmastoministeri ja vihreiden puheenjohtaja Maria Ohisalo, kokoomuksen eduskuntaryhmän puheenjohtaja Kai Mykkänen, keskustan eduskuntaryhmän ensimmäinen varapuheenjohtaja Eeva Kalli, perussuomalaisten kansanedustaja Ritva Elomaa, vasemmistoliiton eduskuntaryhmän puheenjohtaja Jussi Saramo, sekä RKP:n eduskuntaryhmän puheenjohtaja Anders Adlercreutz.

Lisää luettavaa