Santa Cruzin sometili tyhjennetty – ”suuria uutisia” luvassa?

Millainen Santa Cruz 2.0 tulee olemaan?

Viivi Huuska

Archie Cruzin vuosi on ollut lievästi ilmaistuna tapahtumarikas. Suomalaisen raskasrockin vientitoivo Santa Cruz hajosi keväällä kesken Yhdysvaltain-kiertueensa. Bändin muut jäsenet heittivät nokkamiehensä Archien bussista tienvarteen ja julistivat sometileillään yhtyeen hajonneen.

Archie Cruz ilmoitti kuitenkin nopeasti, että välejä selvitellään ja kaikki tulee olemaan ok. Pian kävi selväksi, että muilla sälleillä ei ollut aikomusta jatkaa Archien kanssa. Santa Cruz perui sovitut keikkansa, mutta yksin jäänyt nokkamies kertoi yhtyeen palavaan entistä ehompana.

Seuraavaksi Archie tiedotti, että bändin uusi kiinnitys on amerikkalaiskitaristi Brody DeRozie. Hänen ja Santa Cruzin tiet erkanivat yhteisellä päätöksellä jo muutaman kuukauden jälkeen. Heinäkuussa Santa Cruz kertoi jälleen uudesta kitaristista, 19-vuotiaasta venäläislahjakkuudesta, heti kättelyssä bändinimen omakseen saaneesta Pav Cruzista.

Tässä välissä Archie ehti myös saada potkut tähtikokoonpano The Local Bandin riveistä.

Siinä taitaa olla suurin piirtein tärkeimmät käänteet, joten pääsemme nykypäivään. Sekä Santa Cruz että Archie Cruz ovat tyhjentäneet kaiken Instagram-sivuiltaan. Hetki sitten kuvauskentässä seisoi vielä, että ”suuria uutisia tulossa”, mutta nyt se on korvattu ytimekkäästi versionumerolla 2.0.

Jäämme odottelemaan mielenkiinnolla, millainen on Santa Cruz 2.0 ja sen ensimmäinen Instagram-päivitys!