”Se kuka teki tämän, saa tehdä sen uusiksi” – Jenkkiräppäri pahoitti mielensä festarin julisteesta, koska hänen nimensä oli siinä liian pienellä

2 Chainz pitäisi kirjoittaa vähän isommilla kirjaimilla, sanoo 2 Chainz.

05.01.2018

2 Chainz on useamman platinalevyn pokannut räppäri, jota kunnioittaa monet muutkin alan tähdet. 2 Chainz löi kunnolla läpi vasta yli 30-vuotiaana, tehden itselleen pienoisen uudelleen brändäyksen. Eli kyseessä on vahvalla työmoraalilla varustettu raataja.

Räppäri ilmeisesti tuntee arvonsa ja on nyt pahoittanut mielensä The Governolls Ball -festarin julisteesta. 2 Chainzin mielestä hänen nimensä on siinä liian pienellä, cv:stä kun löytyy merkintöjä suuremman fonttikoon käyttämiseksi.

2 Chainzin nimi löytyy vasta riviltä 7, 2 Chainzin mielestä sen rivin pitäisi todennäköisesti olla joku kolmesta ensimmäisestä, jossa ei ole fonttikoon kanssa nuukailtu. Mitä nyt tuossa kolmannessa rivissä saattaa jo tarvita suurennuslasia, ainakin jos on kova räppäämään.

2 Chainzin, eli Tauheed Eppsin kohdalla on hyvä muistaa, että räppärillä on usein pilke silmäkulmassa. Todennäköisesti tätäkään purkausta ei ole aivan tosissaan kirjoitettu, vaan räppäri promotoi omaa keikkaansa siinä sivussa.

Katso vuodatus alta ja jos räppäri ei ole syystä tai toisesta tuttu, niin suosittelemme kuuntelemaan yhden kappaleen alta.

Lisää luettavaa