Sensaatiolehti väitti fanien hyökänneen kulttilaulajan kimppuun: ”He tekivät vain sitä, mitä hänen keikoillaan on nähty 30 vuoden ajan”

Morrissey keikka päättyi kaaokseen.

Tomi Palsa

Viikonloppuna nettiin löysi tiensä video, jolla sensaatiosivusto TMZ:n mukaan ”fanit hyökkäävät Morrisseyn kimppuun San Diegossa”. Kyseinen video levisi sosiaalisessa mediassa sen kuuluisan kulovalkean tavoin.

Videolla lavalla hyppää Morrisseyn faneja, jotka yrittävät päästä halaamaan idoliaan tämän laulaessa Everyday Is Like Sunday -klassikkoa. Samainen rituaali on nähty Morrisseyn keikoilla jo 30 vuoden ajan, mutta ilmeisesti sandiegolaisen keikkapaikan henkilökunnalle ei viesti ollut tullut perille, ja he taluttivat paniikissa Morrisseyn takahuoneeseen ja käsittelivät kovakouraisesti lavalle juosseita faneja.

Morrisseyn manageri Peter Katsi painotti omassa lausunnossaan lavalle ryntäämisen olevan perinne, ja nyt myös Morrissey on avannut sanaisen arkkunsa välikohtauksesta.

”Ainoa ongelma San Diegossa oli se, että TMZ:n edustaja keksi tarinan hyökkäyksestä omasta päästään. Itse keikka ja yleisö toimi kuin unelma. Se oli USA:n kiertueen viimeinen keikka, ja en voisi olla enempää innoissani. TMZ:n ja monen muunkin median edustajat elävät omassa harhaisessa maailmassaan, ja he haluavat kirjoittaa minusta kaikkea mahdollista negatiivista”, Mozzer kertoo tuohtuneena.

Videon välikohtauksesta näet alta.