Sidewaysissa vakuuttavan keikan heittänyt Flatbush Zombies klubikeikalle Suomeen – lämppärinäkin potentiaalinen tähtinimi

Festarikesä ei ole vielä kunnolla päättynytkään ja kovien rapkiinnitysten klubisyksyä voi hehkuttaa nyt jo. Flatbush Zombies, Sidewaysissakin ihastuttanut Yhdysvaltojen itärannikon todellinen rap-pumppu on saapumassa omalle klubikeikalle Suomeen. Tapahtumapaikkana toimii Tavastia ja keikka itsessään nähdään 8. lokakuuta.

Flatbush Zombies on julkaissut usean mixtapen ja tänä vuonna myös debyyttialbumin 3001: A Laced Odyssey. Albumi on kerännyt laajalti kehuja ja trion suosio on noussut entisestään.

Kuten mainittua, Flatbush Zombies nähtiin viime viikonloppuna Sideways-festivaalissa ja keikkaa kommentoitiin tässä jutussa esimerkiksi näin:

”Räppäreiden esiintyminen oli aggressiivista, asialleen täysin omistautunutta. Meechy Darkoa ei kiinnostanut, satoiko vai paistoiko. Eikä sen jälkeen ketään muutakaan.”

”Usein toistuneet acapellat olivat täynnä latausta, moshpit käynnistyi ilman musiikkia ja jäsenet kävivät niin monta kertaa yleisön luona, että sekosin laskuista. Ainoastaan dj pysyi omalla alueellaan, mutta ei todellakaan paikallaan.”

Flatbush Zombies on esiintynyt Suomessa Sidewaysin lisäksi kyllä ennenkin. Silloin tapahtumapaikkana toiminut Ääniwalli myytiin loppuun. Nyt on luvassa mielenkiintoinen ilta varmasti myös. Lämmittelystä vastaa A$AP Twelvyy.

Kuten nimestä voinee jo päätellä, kuuluu Twelvyy tietysti A$AP Mobiin. Twelvyytä pidetään mahdollisena nimenä nousemaan suosiossa A$AP Fergin ja A$AP Rockyn rinnalle. Räppäri on julkaisemassa oman debyyttialbuminsa mahdollisesti jo tämän vuoden puolella. Helmikuussa julkaistu single kantoi nimeä L.Y.B.B. (Resolution). Lyhenne tulee termeistä, Last Year Being Broke.

Singlestä on jo aikaa, niin kenties uutta materiaalia saadaan jo ennen lokakuun keikkaa. Liput tulevat myyntiin Tikettiin torstaina 23. kesäkuuta. Ennakkoon ne tekevät 27,50 € ja ovelta 29€.