Singlelistan ykkösenä mielenkiintoinen artistitulokas

William kapusi singlelistan kärkipaikalle helmikuussa julkaistulla trap-hitillään.

01.06.2020

Nuori raumalaisartisti William julkaisi helmikuussa Penelope-singlen. Kappale mukailee enemmän amerikkalaisia trap-trendejä kuin kotimaista uuden aallon räppiä. Sellaiselle on selkeästi ollut tilausta: biisi löysi kohdeyleisönsä ja aloitti tiensä hitiksi. YleX on soittanut Penelopea melko ahkerasti ja single kapusi listoilla hitaasti mutta varmasti kohti kärkeä. Spotifyssa biisille tulee pian kolme miljoonaa kuuntelukertaa täyteen. Suomen virallisella singlelistalla Penelope saavutti viimein ykkössijan.

Lue Williamin mietteistä tarkemmin taannoisesta haastattelustamme.

Viime viikon ykkönen, 6ix9inen Gooba tippui neljänneksi. Singlelistan kakkosena on Arttu Wiskarin Tässäkö tää oli?, kolmosena The Weekndin Blinding Lights.

Sinkkulistan uutuudet ovat Erinin Yhtenä sunnuntaina (5. sija), Evelinan Liian vähän, liian myöhään (7.) ja Lady Gagan ja Ariana Granden Rain on Me (8.).

Albumilistan ykkösenä viime viikolla ollut Alma tipahtaa aina seitsemännelle sijalle asti. Kärkeen palaa The Weekndin After Hours. Kakkosena on Dua Lipan Future Nostalgia. JVG:n Rata/raitti nousee kuudennelta sijalta kolmoseksi ja samalla rikkoo 50 listaviikon rajan.

Uutuusalbumit ovat tällä viikolla Agust D:n D-2 (4. sija), One Desiren Midnight Empire (8.), Ksin Dissimulation (17.) ja Aivovuodon Liikkeellä (34.).

Lisää luettavaa