Sitten nopea paluu Flow-tunnelmiin – tsekkaa millainen meno Robynin puhkikehutulla keikalla oli

Robynia katsottavana.

Yksi vuoden 2019 Flow Festivalin puhutuimmista ja kehutuimmista keikoista on ehdottomasti ollut Robynin lauantainen liveveto Red Arenalla.

Keikkaa on hypetetty somessa kuin Teemu Pukkia tänä viikonloppuna. Itseasiassa keikkaa vaikuttaa kehuneen nekin tyypit, jotka eivät olleet paikalla. Rumban Joonas Kuisma oli paikalla ja kommentoi keikan olleen paras, jonka oli Flow’ssa nähnyt:

”Hän oli hypnotisoiva, voimaannuttava ja virvoittava popjumalaveistos. Ihmiset lukevat kirjoja ja katsovat elokuvia selvin päin, liikuttuvat niistä, kokevat mielihyvää tai saavat intellektuaalisia innoituksia. Sama vaikutus oli Robynilla”, Kuisma tunnelmoi.

Joni Klingillä oli hivenen erilainen ääni sellossa, mutta ei tyrmäten:

”Taidan olla Suomen ainoa ihminen joka ei ymmärrä. Toimiva, dynaaminen, viihdyttävä keikka ja karismaattinen esiintyjä. Mutta hittiä hitin perään eikä mitään muuta? Tavallaan Robyn on meidän indie-apologistien 00-lukulaisen poptimismi-ajattelun överiksi mennyt huipentuma: saippuapala, josta ei enää saa lainkaan kiinni. ”

Yhtä mieltä he olivat siis siitä, että keikka oli toimiva ja sitä mieltä oli myös lukuisat somessa keikkaa hehkuttaneet kansalaiset, kuten yllä kerrottiin. Mikäli missasit Robynin tai haluat muistella menneitä, niin se onnistuu helposti.

Yle Areenaan on julkaistu 15 minuutin mittainen pätkä Robynin livevedosta ja se on siellä reippaan viiden kuukauden ajan katsottavissa. Tsekkaa meininki täältä.

Ylen pätkä sisältää biisit Love Is Free, Don’t Fucking Tell Me What To Do, Dancing On My Own.