Slipknotin jäsenet puhuvat ristiin yhtyeen tulevaisuudesta

29.07.2010

Jenkkibändi ei vielä tiedä, miten jatkaa basistinsa kuoleman jälkeen.

Kuva: Paul Brown

Metallibändi Slipknotin tulevaisuus on epäselvä. Bändin basisti Paul Gray menehtyi morfiinin ja fentanyylin vahinkoyliannostukseen toukokuussa. Sen jälkeen yhtyeen jäsenet ovat useissa yhteyksissä spekuloineet bändin jatkoa.

Slipknotin solisti Corey Taylor kertoi tuoreeltaan, että on vielä aivan liian vähän aikaa Grayn kuolemasta tietää, aikooko bändi tehdä enää musiikkia.

Tällä hetkellä Taylor on Nashvillessä studiossa valmistelemassa toisen bändinsä Stone Sourin syyskuun alussa julkaistavaa levyä Audio Secrecy.

Rob Zombien kanssa tällä hetkellä kiertävä Slipknot-rumpali Joey Jordison antoi puolestaan tänään aivan vastakkaisen lausunnon. Hänen mukaansa Slipknot jatkaa musisointia tulevaisuudessa, mutta bändillä ei ole aikomuksia korvata Graytä kenelläkään ainakaan levyä tehdessä.

Jordisonin mukaan aikaisintaan vuonna 2012 julkaistavalla seuraavalla albumilla bassoa soittavat yhtyeen nykyiset jäsenet, ja keikkabasisti järjestetään erikseen, kun asia muuttuu ajankohtaiseksi.

Kuukausi sitten Slipknotin kitaristi Jim Root oli myös Taylorin kannalla sanoessaan, että yhtyeen tulevaisuuden pohtiminen oli sillä hetkellä kaikkein vähiten mielessä. Rootin mukaan yhtyeen uudelleenkasaaminen Grayn kuoleman jälkeen veisi aikaa vähintään kaksi vuotta.

Lisää luettavaa