The Smithsin ”paluu” saa vedätysmäisiä piirteitä

Morrisseyn ja Marrin lisäksi myöskään Rourke ei ota osaa projektiin.

23.01.2018

Kaikki kunnia niille kolmelle muulle, mutta The Smithsistä puhuttaessa ensimmäisinä niminä mieliin tulee Morrissey ja Johnny Marr. Nämä herrat eivät alkujaankaan olleet mukana, kun uutisoimme yhtyeen paluusuunnitelmista.

Basisti Andy Rourke on irtisanoutunut projektista ja kertoo, että lehdistötiedotteessa olleet hänen nimiinsä merkatut sitaatit ovat tuulesta temmattuja.

”Andy Rourke ei ole vahvistanut olevansa mukana tässä, eikä ole antanut valtuuksia käyttää nimeään näiden konserttien yhteydessä. Konserttien tuotantoyhtiö on toivonut Rourken osallistuvan, mutta Rourke ei missään vaiheessa ole suostunut tähän”, Rourken edustajan lähettämässä viestissä seisoo.

”Kaikki Andy Rourken sitaatit tähän projektiin liittyen ovat 100-prosenttisesti väärennettyjä.”

Rumpali Mike Joyce on puhunut Classically Smiths -otsikon alla kulkevista konserteista sosiaalisen median tileillään ja antanut haastattelun manchesterilaislehdelle, joten ilmeisesti ainakin hän on mukana menossa.

Mikäli kamariorkesterilla vahvistetut Smiths-keikat ilman Morrisseyta, Marria ja Rourkea kiinnostavat, päivämäärät löytyvät alta ja liput tulevat perjantaina myyntiin Ticketmasterissa.

28.6.2018 Manchester, O2 Apollo
29.6.2018 Lontoo, O2 Academy
2.7.2018 Edinburgh, Usher Hall

Lisää luettavaa