Sony Music Finland jättäytyy pois Industry Awards -tapahtumasta: ”Emme voi allekirjoittaa tapaa, miten voittajat valitaan”

Sony jättäytyy pois.

28.09.2022

Major-levy-yhtiö Sony Music Finland jättäytyy pois Music X Media -tapahtuman Industry Awards -gaalasta.

Sonylta kerrotaan, ettei se ”voi yrityksenä allekirjoittaa tapaa, jolla gaalan ehdokasasettelu on toteutettu ja miten voittajat valitaan.”

”Keskeisimpiin arvoihimme kuuluvat avoimuus ja oikeudenmukaisuus ja koemme, etteivät nämä toteudu nykymallisessa gaalassa. Toivomme, että myös Industry Awards -gaalaan saadaan jatkossa puolueeton ammattilaisraati, ja valinnoissa painavat eniten konkreettiset onnistumiset ja vuoden aikana saatu menestys.”

Sonyn mukaan se on jo aloittanut keskustelut hyvässä hengessä järjestävän tahon kanssa Industry Awardsin toimintamallin muuttamisesta.

”Toivomme, että jatkossa saamme oikeudenmukaisen gaalan, jonka alamme ansaitsee”, Sony Music Fnland kertoo Instagram-sivujensa Stories-osiossa.

”Industry Awards -ehdokkaat on valittu yleisöäänestyksen ja raatityöskentelyn tuloksena. Lisäksi on tarpeen mukaan konsultoitu organisaatioiden johtoa relevantin ja ajantasaisen taustatiedon ja perusteludatan saamiseksi… Industry Awards -gaalan voittajiin pääsivät vaikuttamaan kaikki Music x Media -tapahtumaan rekisteröityneet”, Musiikki X Median verkkosivuilla täällä kerrotaan.

Katso Sony Music Finlandin lausunto alta.

Lisää luettavaa