Spotifyn soittolistoilta suuremman kansan tietoisuuteen? Kotimainen post-emo/jazz/indie -screamo-yhtye uuden edessä

Moshimoshin uutukainen ennakossa Rumbassa.

07.11.2022

Moshimoshi julkaisee uuden singlen 9. päivä marraskuuta eli tämän viikon keskiviikkona. Kappale on tästä päivästä lähtien ennakkosoitossa Rumbassa.

Yhtye julkaisi debyytti-ep:nsä 2021. Bändi nousi musikkiblogien ansiosta indieniilojen ja muiden asian harrastajien tietoisuuteen, biisienkin ollessa toki mainiota – pelkällä hypellä ei muun muassa Spotifyn ja Applen indiesoittolistoille pääse. Ihan tyhjäksi hype ei jäänyt, sillä bändin singlet Igotlostinsidemyhead ja Tides nakuttivat yli 40 000 kuuntelukertaa. Ei, näillä ei vielä kuuhun mennä tai päivätöitä lopeteta, mutta kunnioitettavia lukuja kaikki tyynni suomalaiselle post-emo/hardcore/jazz/indie -screamolle.

Moshimoshin oli määrä alun perin julkaista viime vuonna kolme ep:tä, mutta rumpalin vaihtumisen takia suunnitelmat menivät uusiksi. Uusi rumpali Joona Kinnunen löytyi bändin laajasta ystäväpiiristä, Kinnunen on tuttu Ghosts on TV -yhtyeestä ja soittaa yhdessä moshimoshin Eetu Tuomisen ja Kalle Kaurasen kanssa myös Knife Girlin kehutulla debyyttialbumilla.

Kinnusen kanssa bändi löysi heti yhteyden, yhtye palasi studioon ja aloitti jälleen aktiivisen keikkailun. Soon on näiden studiosessioiden ensimmäinen näyte.

Kuuntele uusi kappale alta.

Lisää luettavaa