Stam1na soittaa klassikkoalbuminsa kokonaisuudessaan – erikoiskeikalle lippuja vielä jäljellä!

Stam1na soittaa Helsingin Jäähallissa.

Stam1na soittaa ensi viikolla jäähallikeikan.

Yhtye juhlistaa yksitoista vuotta sitten julkaistua Viimeinen Atlantis -albumiaan 13. päivä marraskuuta Helsingin Jäähallissa.

Kaksiosaisessa konsertissa yhtye esittää Viimeinen Atlantis -albumin kokonaisuudessaan. Tämän lisäksi kuullaan myös yhtyeen muuta tuotantoa.

Albumi kritisoi voimakkaasti yhteiskunnan kulutustottumuksia ja otti kantaa luonnonsuojelun puolesta. Kulutuskriittisen teemansa johdosta sille myönnettiin ympäristöpalkinto ilmestymisvuonna 2010. Se valittiin myös useassa lehdessä vuoden albumiksi.

Viimeistä Atlantista on tituleerattu yhtyeen merkittävimmäksi albumiksi, myös yhtyeen itsensä mielestä. Se on myös myynyt levyistämme eniten. On ihmeellistä kuinka vähän maailmassa on asiat muuttuneet näin sanoittajan näkökulmasta. Atlantis on yhä ajankohtainen ja aggressiivinen, kuten kymmenen vuotta sitten”, kommentoi Antti Hyyrynen.

Lippujakin on vielä saatavilla lippu.fi-sivun kautta täällä.

Tarkemmat keikkatiedot alla.

STAM1NA – VIIMEINEN ATLANTIS
La 13.11.2021
Helsingin Jäähalli, Helsinki
LIPUT
– alk. 39 EUR / 45,50 EUR / 49 EUR (+ mahd. toimituskulut alk. 1 EUR)
– www.lippu.fi/stam1na-jaahalli
– Aikataulut: ovet klo 19.00
– Konsertti on ikärajaton

Viimeinen Atlantis -konserttiin ei ole tulossa käyttöön koronapassia, koska tällä hetkellä yleisötapahtumia ei ole rajoitettu. Ilmoitamme, jos tilanne muuttuu. Ajankohtaiset ravintolarajoitukset ovat voimassa Jäähallin anniskelualueilla. Permannolla ei ole anniskelualuetta.