Steve Vai taisi toteuttaa faninsa unelman – 13-vuotias poika pääsi soittamaan kitaravirtuoosin keikalla, ja vieläpä tämän kitaralla

Kiertueen päätöskeikka sai lämmittävän lopun.

04.08.2022

Steve Vain Euroopan-kiertue päättyi iloisissa merkeissä viime kuussa. Päätöskeikalla kitaristivirtuoosi käveli yleisön keskelle ja antoi yllättäen soittimensa katsomossa olleelle nuorelle pojalle kesken viimeisen biisin Fire Garden Suite IV – Taurus Bulban.

13-vuotias Daniel Jiménez otti kitaran haltuunsa alkuhämmennyksen jälkeen huomattavan itsevarmasti ja käveli lavalle soittaen. Poika täydensi yhtyeen esittämää kappaletta omalla tilutuksellaan ja jopa laskeutui polvilleen fiilistelemään. Hetken kuluttua Vai kätteli ja halasi yllätysvierasta ja otti kitaransa takaisin.

Kitaristi jakoi tapauksesta Instagram-tilillään päivityksen, joka selventää hieman tapauksen taustoja. Vai kertoo menneensä keikkapaikalle huomattavan innostuneen taksikuskin kyydissä. Kuljettaja oli näyttänyt kitaristille videon pojastaan soittamassa Vain For the Love of God -kappaletta. Vai kertoo vaikuttuneensa näkemästään aidosti.

”Keikan aikana huomasin sen pojan istuvan yleisössä isänsä kanssa, joten päätin tuoda iloa hänen päiväänsä… Ja hän todellakin pisti menemään! Se oli mieletön tapa viimeistellä mahtava kiertue”, Vai kirjoittaa.

Nuori kitaristi julkaisi aiheesta myös oman päivityksensä. Hän kirjoittaa päivän olleen elämänsä paras.

”Yritän yhä käsitellä sitä, että tämä tapahtui oikeasti”, Jiménez kirjoittaa.

”Olin aivan shokissa, kun tulit luokseni ja annoit kitarasi minulle. En tiedä, huomaatko sitä videolla, mutta en pystynyt jatkamaan soittamista, sillä aloin itkeä hämmennyksestä. Olet mahtava muusikko, upea ihminen ja loistava esimerkki minulle.”

Katso videot tapauksesta alta.

Lisää luettavaa