”Sun universumi on mulle kuin huume” – housea ja elektronista musiikkia ainutlaatuisella tavalla yhdistelevä artisti tutkii himoa

Mallalta uusi single.

Eilen ilmestyi Solinalle kiinnitetyn Mallan uusi kappale nimeltä Sade. Näyttelijänäkin tunnettu Malla tekee discon, housen ja elektropopin sekoitusta, ja onpa hän viime vuonna julkaissut hyvin myönteisiä arvioita keränneen albuminkin. Tänä vuonna hän on jatkanut musiikillista linjaansa erilaisten singlejulkaisujen muodossa, joista viimeisin oli vappuviikonloppuna ilmestynyt Ollaan jossain kiinni. Voit lukea kappaleesta lisää täällä.

Nyt julkaistussa Sade-kappaleessa on Mallalle ominaiseen tapaan heti alkajaisiksi lantion liikkeelle sysäävää energiaa, mutta biisin taustalla jyskyttävät syvät tahdit liippaavat poikkeuksellisesti läheltä ennemmin teknolle kuin houselle ominaisia elementtejä. Tämä myöhäisyön klubiteknomainen vivahde kuitenkin kehittyy nopeasti kohti Mallalle tutumpia tyylejä, joissa liikutaan pehmeän elektronisen soundin ja unenomaisten teemojen äärellä.

”Joskus vaan tulee joku joka vie jalat alta. Puhdistaa sun elämän niin kuin sade”, Malla sanoo.

Joko rakkauslauluksi tulkittavissa oleva tai primitiivisemmän himon tasoja tutkiva kappale kuvastaa osuvasti sitä maailmaa, minkä yhtäkkinen hurahtaminen johonkuhun tai johonkin saa aikaan. Olennaisena osana kappaletta on silti euforiapilveä peilaavien sanoitusten vierellä tietysti sen tuotanto, josta Mallan lisäksi vastaa Jarkko Kumpulainen.

Mallan seuraava albumi ilmestyy helmikuussa 2023.

YouTube video

Lisää luettavaa