Discoa, housea ja elektropopia sisältävällä debyyttilevyllään kehuja kerännyt artisti julkaisi koukuttavan tanssibiisin

Malla tekee taitavaa house-vaikutteista popmusiikkia.

30.04.2022

House-vaikutteista popmusiikkia tekevä Malla, koko nimeltään Malla Malmivaara, julkaisi vapun kynnyksellä ensimmäisen singlen odotetulta kakkosalbumiltaan. Artistin viime keväänä ilmestynyt Malla-albumi poiki artistille muun muassa kaksi Indie Awards -ehdokkuutta. Levy myös näkyi ”Vuoden parhaat” –listauksissa muun muassa Helsingin sanomien kulttuuritoimituksen valinnoissa sekä YleX:llä.

Eilen Solinan kautta julkaistu kappale on nimeltään Ollaan jossain kiinni, ja se ilmentää kohti taivaita toiveikkaasti kohoilevaa energiaa sekä kuohuu vallatonta tanssimaan saavaa iloa. Eteerinen laulu kaikuu kuulaasti läpi pehmeästi kuplivan biitin, sulaen kuulijan ympärille valoisana sykkeenä. Mallan kerrotaan keikkailevan tiiviisti koko kevään, kesän ja syksyn festareilla ja klubeilla ympäri Suomen, joten kappaletta lienee mahdollista kuulla livenäkin.

Malla julkaisi aiemmin vuodesta Moi-nimisen biisin, joka soi kovassa kansainvälisessä nosteessa olevan Rolf Ekrothin uuden malliston teemabiisinä.

Viime keväänä Malla totesi Rumban haastattelussa näin: ”Mulla on himassa välillä pakollista heittää matto sivuun, kuunnella musaa ja liikkua. Kun ilmat lämpenee, niin menohan siirtyy ulos. Kesäillat ovat parhaita etkoilulle ja jatkoille.”

Ollaan jossain kiinni -biisi soveltunee vastaavien mielihalujen soundtrackiksi täydellisesti. Kuuntele kappale alta.

Lisää luettavaa