Suomalainen hiphop-levy-yhtiö kiinnitti sukupuolineutraalin sovinistin

Katja Koo liittyy Mörssin vahvuuteen.

Katja Koo on Julma H:n levymerkki Mörssin uusin kiinnitys. Mörssin mukaan Katja Koon aggressiivinen, röyhkeä ja suora tyyli on piristävää vaihtelua suomalaiseen räppikenttään.

Katja Koo on muun muassa Mimmit räppää -tapahtumien vakiokasvoja. Helsinkiläisartisti on julkaissut kontroversiaalia videomateriaalia Youtubessa jo hyvän tovin. Esimerkiksi kesällä julkaistu Nice Rap -kappale on tulkittavissa suoraksi dissausbiisiksi, jonka kohteen ei luulisi jäävän epäselväksi. Käveleväksi trigger warningiksi ja sukupuolineutraaliksi sovinistiksi itseään kuvailevan Katja Koon Mörssin kautta julkaistava debyyttisingle Anna mulle julkaistaan marraskuussa.

”Kun mä viisi vuotta sitten erosin avoliitosta, mulla oli visio millaista haluan mun elämän olevan. Ajattelin, että haluan rahaa, asua sinkkuna isossa kaupungissa ja levysopimuksen. Eka tuli raha, sitten sinkkuus ja nyt soppari. Pitää olla varovainen mitä toivoo, sillä se voi toteutua. Vaikkei ihan siinä aikataulussa kuin kuvittelee”, Katja Koo kommentoi soppariaan.