Suomalaisen gangsta rapin pioneeri julkaisi uuden kappaleen – inspiraationa toiminut jättihitti vuodelta 2008

Uutta Opaalia!

24.07.2023

Opaali on julkaissut uuden kappaleen nimeltä Mimmis.

Biisin  tuotannosta vastaa useita kulta- ja platinahittejä takonut Beni Blankko, joka on vuosien varrella tuottanut artisteja aina Cheekistä Ruudolfiin.

Kappaleen inspiraationa on toiminut Lil Waynen vuoden 2008 jättihitti A Milli. Opaali kertoo biisistä seuraavaa:

”Biisi on klubibängeri, ihan putsi perseenheilutusbiisi isolla saundilla. Sellaisella vapaalla, tahallisesti drunken monk -tyylillä vedettyä punchlinee. Ei missään nimessä mikään vakava”, Opaali kertoo ja jatkaa:

”Olin just tullu reissusta ja sovittiin että äänitetään jotain. Mä sit siinä läpällä letkautin sen hookki / biitti / hokema -idean. Sehän on klassikkobiisistä napattu mutta nauraa räkätettiin ääneen ja päätettiin tehdä. Beni meni ineen ja teki bängerin as usual ja siihen sitten vaan. Simppeliä ja hauskaa.”

Yhteistyö Benni Blankon kanssa ei lopu tähän, Opaali lupaa:

”Mulla ja Benillä on aina jotain kokkaas ja mulla on hookkeja kännykkä täynnä. Mut sit usein menee siihen että tehdään on the spot alusta. Se on hauskaa ja oon parhaimmillani silloin mielestäni.”

Opaali on uransa vuonna 1999 aloittanut oriveteläislähtöinen räppäri, joka on julkaissut kolme albumia, kolme ep:tä sekä yhden mixtapen. Nykyään yhä useammin myös livenä esiintyvä artisti julkaisee musiikkiaan oman ORW Inc. -levymerkkinsä kautta.

Lisää luettavaa