Suomalaismuusikko pyytää apua: ”Oon julkasemassa biisin Iso Paha Setä joka kertoo häirinnästä ja valtaa käyttävistä isoista ahdistelijasedistä jotka luulee olevansa jumalia”

Mc Pyhä Lehmä kaipaa apuasi.

Youtube

MC Pyhä Lehmä on kuvamassa videota kappaleeseen Iso Paha Setä. Nyt hän on ilmoittanut, että kaipailee videolle materiaalia faneiltaan ja muilta ahdisteluun kyllästyneiltä ihmisiltä.

”Oon julkasemassa biisin Iso Paha Setä, joka kertoo häirinnästä ja valtaa käyttävistä isoista ahdistelijasedistä, jotka luulee olevansa jumalia. Oon saanu tarpeekseni”, Mc Pyhä Lehmä kertoo Facebookissa ja jatkaa:

”Biisiin tehään musavideo, johon toivottais, että ihmiset osallistuisi omilla videoillaan. Jos haluat ottaa kantaa vuosituhansia jatkuneeseen ahdisteluun, ilmaista selkeän mielipiteesi STOP, ja olla mukana musavideossa, kuvaa itsestäsi kännykameralla lyhyt klippi , jossa näytät kädelläsi STOP -merkkiä. Klippi voi olla lyhyt tai pitkä. Voit kirjoittaa käteen terveisiä, piirtää vaikka kirkkoveneen tai sydämiä, tai näyttää vain tyhjää kättä. Kunhan JUST SINÄ näyt ja STOP. Me ollaan saatu tarpeeksi.”

Alta löydät koko Facebook-päivityksen asiaan liittyen.