Suomeen ensi viikolla saapuva rokkari nöyränä: ”En tuhoa hotellihuoneita, äitini siivosi niitä”

The Killersin Brandon Flowers avautui.

21.07.2018

The Killers on niitä ”viimeisiä suuria rock-yhtyeitä”, ajalta kun kitararock oli vielä coolia. Nyttemmin esimerkiksi Muse ja Coldplay ovat hypänneet jonkinlaiseen edm-junaan, mutta The Killers on pysynyt tiukasti omassa linjassaan.

Killers ei toki ole missään nimessä tehnyt samaa biisiä kymmentä vuotta putkeen, vaan muuttanut soundiaan koko ajan amerikkalaisemmaksi. Alunperin tätä Las Vegasista tulevaa yhtyettä luultiin debyyttialbumin aikana brittiyhtyeeksi.

Edellä olevat asiat eivät sikäli ole olennaisia juuri tämän uutisen kannalta, mutta ilmeisesti yhtye ei ole vieläkään lyönyt täysin läpi Yhdysvalloissa, jenkkimedia CBS kun teki yhtyeestä ”ketä te ootte” -tyyppisen jutun. Youtubessa julkaistussa haastattelussa kerrattiin yhtyeen solistin Brandon Flowersin kanssa yhtyeen tekemisiä aina alkuajoista asti ja siinä sivussa toki kurkistettiin hieman mormoniksi tunnustautuvan Flowersin yksityiselämään.

Kiireiltä ehtiessään joka sunnuntaina kirkossa käyvä Flowers myös valoitti rokkarin vaarallista arkea. Flowers kertoi, että ei tuhoa hotellihuoneita. Syynä ei ole varsinaisesti se, että ei tekisi mieli tai se ei olisi kovinkaan fiksua käytöstä, vaan se, että hänen äitinsä siivosi työkseen hotellihuoneita.

Ensi viikolla Suomeen saapuu siis hyvin maanläheinen rock-tähti. Nesteitä ei ole kereytynyt päähän, vaikka yhtye vetää pääesiintyjänä festivaalista toiseen ja laulaja kerää viittauksia artisteihin kuten Bruce Springsteen ja Elvis Presley.

The Killers esiintyy Hartwall Areenalla 24.7. Lippuja myy Ticketmaster.


Lisää luettavaa